Членски внос 2021г.

Членски внос 2021г.

До Членовете 

на Дружеството на кардиолозите в България 


Уважаеми колеги,


Напомняме Ви, да заплатите Вашият членски внос за текущата 2021 година.

За проверка на дължимите суми по членския внос можете да се обръщате със запитване към техническия секретар на ДКБ Маргарита Росенова на адрес bsc.office@yahoo.com или на GSM 0889 788446.

Скъпи Колеги,

Честита  и Спорна  Нова Година!

Пожелаваме ви здраве и сила в предстоящата година!


Сега, повече от всякога сме мотивирани да продължим да работим заедно, да сме свързани, да водим и да  вдъхновяваме  успешната превенция и лечение на сърдечно съдовите заболявания при нашите пациенти. Бихме искали да ви уверим, че и през  тази година ДКБ ще продължи да се грижи до вас да достигат всички новости и иновации, както и да организираме събития online и на живо, в които да откривате важните за вас и вашата практика идеи и решения.

Във времена, които ни направиха истински солидарни и ни изправиха пред неочаквана и нежелана заплаха, ние не се отказахме от нашата цел да ви подкрепяме и да осигуряваме достъп до знание и  до дискусии.

Направихме всичко възможно да достигнат до вас Европейските Препоръки в областта на Кардиологията и вече подготвяме новите.

Предвидили сме и вече организираме научни срещи за тази година и скоро ще се запознаете с тях на нашия сайт www.bgcardio.org . Сайт, с който се гордеем и се надяваме, че усилията да го създадем са си стрували и ви помага във вашата работа.

Във време на солидарност и взаимна помощ , ние апелираме към вас да ни подкрепите с плащането на  чл.внос  към нашето дружество и да ви благодарим за доверието и подкрепата към нас.

Редовното членството в ДКБ предоставя редица предимства: членство в Европейското кардиологично дружество, безплатен абонамент за списание „Българска кардиология”, достъп до преведени на български език актуализирани ръководни правила на ESC, достъп до електронни ресурси, възможност да се възползвате от безплатно участие или преференциални такси участие в научните изяви на ДКБ,


Членският си внос може да платите по следните начини:

- чрез модула за електронно разплащане в сайта на ДКБ, в който можете да ползвате дебитната или кредитната си карта;                                                                - чрез банков превод в сметката на ДКБ в УНИКРЕДИТ  БУЛБАНК, София 1000, пл. „Света Неделя” 7, IBAN: BG98UNCR96601001853910; SWIFT/BIC: UNCRBGSF

Благодарим Ви и очакваме нашите срещи през 2021г.!